Versterk samen met jong talent de positie
van jouw bedrijf

Jong, toekomstgericht & creatief talent staat voor jou in de startblokken om je te helpen met vragen rondom digitalisering. Kosteloos. We leggen je graag uit hoe het werkt én wat ons aanbod is.

Hoe werkt het?

Onze missie

Digiwerkplaats Rijnmond is dé plek waar jij als ondernemer hulp krijgt van toekomstgericht & creatief talent bij de uitdagingen waar jij voor staat. We ondersteunen je in de digitalisering van jouw bedrijf.

In september 2021 is de Digiwerkplaats Rijnmond officieel van start gegaan, en vele trajecten zijn volop aan de gang, met fantastische resultaten. Dus, ben je een ondernemer in de regio Rijnmond met 2-49 medewerkers? Oriënteer wat we voor je kunnen doen en meld je aan!

Meld je aan!
Daarom Digiwerkplaats Rijnmond
Maak gebruik van de nieuwe kennis en frisse ideeën van jong talent
Praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kan
Een op maat gemaakt advies met een helder stappenplan

hier helpen wij jou mee!

Jong talent staat voor jou in de startblokken om je te helpen met
online marketing en ICT-vraagstukken.

Weerbaar tegen hackers

Weerbaar tegen hackers

Steeds vaker worden kleine ondernemers gehackt, met grote gevolgen. Laat cybercriminelen geen vat op jouw bedrijf krijgen! Wij vinden jouw kwetsbaarheden, lossen deze - waar mogelijk - direct op én geven praktische tips en aanbevelingen voor veiliger ondernemen. Kosteloos.

Aanmelden
Website scan

Website scan

Jij hebt je eigen website waar je met trots jouw bedrijf in de spotlight zet. Maar is deze duidelijk voor de bezoeker? Heb je een ‘call to action’ en is de navigatie optimaal? Wij analyseren jouw website en geven praktische tips en aanbevelingen voor tevreden bezoekers én het stimuleren van aankopen. Kosteloos.

Aanmelden
Online marketing strategie

Online marketing strategie

Zichtbaar zijn voor de consument is voor jouw bedrijf belangrijk. En in toenemende mate, online zichtbaar zijn! De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Wij helpen jou om koers te bepalen in deze online wereld. Kosteloos.

Aanmelden
Social media & content creatie

Social media & content creatie

Dat je online vind- en zichtbaar moet zijn hoeven we jou niet uit te leggen. Maar hoe ga je het bijhouden van jouw sociale kanalen combineren met de dagelijkse praktijk? Wij helpen jou met een kalender en praktische tips om het hart van jouw klant te raken. Kosteloos.

Aanmelden

Hoe werkt het?

Deelnemen aan Digiwerkplaats Rijnmond kost niets. In enkele stappen helpen onze jonge talenten jou en je bedrijf verder op het gebied van online marketing en ICT.

1

Aanmelding

Sta jij voor een uitdaging op het gebied van online marketing of ICT en kun jij wel een helpende hand gebruiken? Of wil je laten checken hoe sterk jouw bedrijf online staat? Meld je aan! 

Direct aanmelden
2

Debriefing

Na een gesprek met onze relatiemanager om jouw vraagstuk concreet te maken, kom je in contact met jouw persoonlijke talententeam. Na een debriefingsgesprek maken zij een plan van aanpak op zodat je precies weet waar ze aan werken en wanneer het opgeleverd wordt.

3

Oplevering

Na de ontwikkelfase en een generale repetitie komt jouw team van jonge talenten een eindpresentatie geven. Natuurlijk mét de praktische handvatten waar je zoveel behoefte aan hebt.

4

Deel je ervaring

Na de oplevering neemt de relatiemanager contact op voor een evaluatiegesprek. We vragen je ook om jouw ervaringen te delen met andere ondernemers en bij te dragen aan de communicatie van Digiwerkplaats Rijnmond.

Succesverhalen

Lees hier alle inspirerende succesverhalen

Hackathon Security Scan 14 juni
Hackathon Security Scan 14 juni

Weet jij als ondernemer eigenlijk hoe veilig jouw bedrijf is online?

Als ondernemer heb je veel digitaal contact. Via e-mail, whatsapp, website of sociale media sta je in contact met klanten, leveranciers en medewerkers. Dagelijks kun je te maken hebben met cyberdreigingen. Wil je hier ook geen risico’s mee lopen? Dan is de hackathon op woensdag 14 juni iets voor jou! Voorkom vandaag nog dat jouw bedrijf risico loopt en meld je aan!

Jong talent van @Techniek College Rotterdam doorlopen in één dag een scan voor je. Ze inventariseren eventuele risico’s, bekijken de status van online back-ups en up-to-date software.

Na het event ontvang je een advies met tips en tricks!

Doe mee! Klik en meld je aan
Digiwerkplaats Café Female Edition 31 mei
26 april 2023
Digiwerkplaats Café Female Edition 31 mei

Hoe digitaal ben jij als vrouwelijke ondernemer? Is je hele bedrijf volledig digitaal en volg je de laatste trends? Of kan je nog digitale stappen maken? 

Wil je inspiratie van een ondernemer die volop bezig is met digitalisering en haar bedrijf afstemt op de nieuwste trends? En tips over hoe jouw bedrijf aan de slag kan met digitalisering? Wil je daarnaast netwerken met andere vrouwelijke netwerken uit de hele regio? Meld je dan aan! 

Op woensdag 31 mei brengen wij vrouwelijke ondernemersnetwerken samen in een inspiratie- en netwerksessie over digitalisering en ondernemerschap. 

Kom je ook? 

Doe mee! Klik en meld je aan

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?