Updates

Hier houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen Digiwerkplaats Rijnmond.

Volg ons op LinkedIn
In the spotlight

Wil jij als ondernemer ook zicht hebben op hoe je online vragen van klanten effectief en netjes kunt beantwoorden? En wil je tegelijkertijd studenten helpen met een waardevolle praktijkervaring? 📱💬

Doe dan mee met ons unieke traject 'webcare scan', waarbij studenten van Albeda mbo advies geven hoe je online vragen, wensen en klachten van je klanten kan monitoren en beantwoorden. Dit is dus jouw kans om frisse inzichten te krijgen en je online klantenservice te optimaliseren met de hulp van getalenteerde jongeren!

🌟Interesse? Meld je dan kosteloos aan via https://lnkd.in/dJtmmXHR

Doe mee! Klik en Meld je aan
Nieuw: advies digitale bedrijfsvoering

Tijdens het MKB Digitaliserings congres van MKB Rotterdam Rijnmond op 20 april lanceerden een primeur! ⭐ Vanaf nu kunnen we je als mkb’er ook helpen met advies om je bedrijfsvoering sterker te maken met digitale technieken zoals AI of blockchain 💡. Dus wil je er wel ‘iets’ mee doen, maar weet je niet waar te beginnen? Laat het ons weten, en wij helpen jou na te gaan hoe je je bedrijfsvoering hiermee digitaal sterker kunt maken.

Meer weten? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl.

Doe mee! klik en Meld je aan
🚀 Ondernemers, vanaf nu kan jong talent ook voor jou aan de slag met een ‘webcare scan’

Wil jij als ondernemer ook zicht hebben op hoe je online vragen van klanten effectief en netjes kunt beantwoorden? En wil je tegelijkertijd studenten helpen met een waardevolle praktijkervaring? 📱💬

Doe dan mee met ons unieke traject 'webcare scan', waarbij studenten van Albeda mbo advies geven hoe je online vragen, wensen en klachten van je klanten kan monitoren en beantwoorden. Dit is dus jouw kans om frisse inzichten te krijgen en je online klantenservice te optimaliseren met de hulp van getalenteerde jongeren!

🌟Interesse? Meld je dan kosteloos aan via https://lnkd.in/dJtmmXHR

Doe mee! klik en Meld je aan
Hackathon Security Scan 14 juni

Weet jij als ondernemer eigenlijk hoe veilig jouw bedrijf is online?

Als ondernemer heb je veel digitaal contact. Via e-mail, whatsapp, website of sociale media sta je in contact met klanten, leveranciers en medewerkers. Dagelijks kun je te maken hebben met cyberdreigingen. Wil je hier ook geen risico’s mee lopen? Dan is de hackathon op woensdag 14 juni iets voor jou! Voorkom vandaag nog dat jouw bedrijf risico loopt en meld je aan!

Jong talent van @Techniek College Rotterdam doorlopen in één dag een scan voor je. Ze inventariseren eventuele risico’s, bekijken de status van online back-ups en up-to-date software.

Na het event ontvang je een advies met tips en tricks!

Doe mee! klik en Meld je aan
Digiwerkplaats Café Female Edition 31 mei

Hoe digitaal ben jij als vrouwelijke ondernemer? Is je hele bedrijf volledig digitaal en volg je de laatste trends? Of kan je nog digitale stappen maken? 

Wil je inspiratie van een ondernemer die volop bezig is met digitalisering en haar bedrijf afstemt op de nieuwste trends? En tips over hoe jouw bedrijf aan de slag kan met digitalisering? Wil je daarnaast netwerken met andere vrouwelijke netwerken uit de hele regio? Meld je dan aan! 

Op woensdag 31 mei brengen wij vrouwelijke ondernemersnetwerken samen in een inspiratie- en netwerksessie over digitalisering en ondernemerschap. 

Kom je ook? 

Doe mee! klik en Meld je aan
Hackathon website scan 29 & 30 maart

Ben jij #ondernemer in de regio Rijnmond, heb je een #website, ben je al actief op #sociale media, en wil je jouw website optimaliseren? Dan is de hackathon op 29 en 30 maart voor jou! Je krijgt je eigen talententeam toegewezen met studenten van diverse disciplines.

Kun en wil je tekst en beeld nóg toegankelijker maken voor de bezoeker en stimuleren tot aankoop? Laat ons jonge marketingcommunicatie en ICT-talent van Digiwerkplaats Rijnmond vrijblijvend jouw website doorlichten tijdens de hackathon.

Je gaat naar huis met meer kennis en praktische tips over de reis die jouw klant via je website maakt, de menustructuur en navigatie, call to action, technische en juridische checks. Plus een adviesrapport op maat om direct jouw website te optimaliseren!

Doe mee! klik en Meld je aan
Speeddate sessie in samenwerking met Inholland brengt studenten en mkb'ers bij elkaar

Mixen en matchen. Daar draaide het gisterochtend allemaal om tijdens de speeddate sessie tussen studenten van Business Studies van Hogeschool Inholland en #mkb’ers met hun #digitaliseringsvraagstukken.

Veertien ondernemers hebben hun onderneming en vraagstuk gepitcht voor zo’n 40 studenten. Dit leidde tot matches, contacten over stageplekken en leuke netwerkgesprekken. Zowel voor de studenten als de ondernemers. Relatiemanagers Diana de Winter en Stefan Klink van Digiwerkplaats Rijnmond zorgden voor de mix aan mkb’ers, en Nita Graafland maakte als host en met de studenten de speeddate compleet.

Benieuwd wat Digiwerkplaats Rijnmond voor je kan betekenen? Ga dan naar ons aanbod en meld je aan.

We komen vast tot een #match!

Doe mee! klik en Meld je aan
Nog een succesvolle hackathon! 👍

Breng 18 studenten van Hogeschool Inholland, Zadkine en Techniek College Rotterdam met ondernemers in de #mode, #retail en #tech. Vul dit aan met een mini-masterclass Marketing en je komt tot de hackathon ‘website scan’ van Digiwerkplaats Rijnmond die vandaag plaatsvond bij Hogeschool Inholland en InCollab.

De talententeams van Hogeschool Inholland, Zadkine en Techniek College Rotterdam stelden in één dag hun adviesrapport op en presenteerden dit aan de ondernemers. De tips en adviezen zijn zeer positief ontvangen. Ondernemers kunnen direct aan de slag met de verbeteringen van hun website.

Ben je #mkb’er en kun jij ook wat hulp gebruiken van jong talent voor het optimaliseren van je website? Of heb je juist behoefte aan advies over social media, of wil je je bedrijf online veilig maken?  

Meld je dan aan via https://lnkd.in/dJtmmXHR

Het is kosteloos!

Doe mee! klik en Meld je aan
Genoeg inspiratie tijdens Ondernemen010Live om het nieuwe jaar te starten!

Zo’n 200 ondernemers kwamen naar de Maassilo voor nieuwtjes en ins en outs over toekomstbestendig ondernemen, de noodzaak van constante ontwikkeling binnen je bedrijf en breakout sessies met experts en ervaringen van andere ondernemers. De middag werd geopend door Robert Simons en Pieter van Klaveren.

Digiwerkplaats Rijnmond was erbij! Relatiemanager Stefan Klink van Digiwerkplaats Rijnmond presenteerde in een breakout sessie wat Digiwerkplaats voor jou als #mkb’er kan opleveren. Jesmond Lang van Active Gym deelde zijn ervaringen over de frisse blik van de studenten en hun concrete adviezen. Resultaat van het talententeam voor zijn bedrijf: veel extra volgers op social media, kinderen als doelgroep en veel nieuwe leden door flyeracties in de wijk van zijn sportschool.

Jesmond: ‘Ga vooral samenwerken met Digiwerkplaats Rijnmond. Het heeft me een boost gegeven, en dat geeft het me nog steeds. Het is een win-win om met jonge talenten samen te werken!’

En wat een belangstelling voor Digiwerkplaats Rijnmond tijdens de informatiemarkt met #teamDWR! Veel nieuwe contacten en mogelijke samenwerkingen, dat smaakt naar meer!

Ben je #mkb’er en kun jij ook wat hulp gebruiken van jong talent voor het optimaliseren van je website? Wil jij praktische tips ontvangen om het hart van jouw klant te raken met social media? Heb je juist behoefte aan advies over social media, of wil je je bedrijf online veilig maken?

Meld je dan, kosteloos, aan via https://lnkd.in/dJtmmXHR

Jesmond Lang Stefan Klink✨Linda van der Windt✨Suzanne SneldersMaple CheungDiana de WinterGemeente RotterdamMKB010>>Next MKB Rotterdam RijnmondYvonne Ramdin-TripMarloes van der WeeleYvette Huijsmans-Van SchieRonald Van RaaijMark Oosterveer

Doe mee! klik en Meld je aan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op LinkedIn

We inspireren ons netwerk ook graag buiten de deur en daarom posten we regelmatige leuke content op onze Linkedin pagina. Handig, want als je ons volgt ontvang je ons nieuws in je timeline en ben je er altijd optijd bij als we nieuw aanbod publiceren, een nieuw MKB Digicafé aankondigen of voorbeelden delen van ondernemers die je voor zijn gegaan.

Volg ons op Linkedin