Succesverhalen

Privacy United B.V. weet met de hulp van zijn talententeam meer klanten en personeel aan te trekken

praktijkverhaal
Bedrijven

Privacy United B.V. weet met de hulp van zijn talententeam meer klanten en personeel aan te trekken

Maak kennis met Mohammad Mousavi, eigenaar van Privacy United B.V. Samen met zijn team maken zij privacy en security toegankelijk voor organisaties in de (internationale) zorg en onderwijs. Dit doen zij op verschillende manieren waaronder het inzetten van animaties. Zoals Mohammad het zegt:

‘’Privacy en security hoeft niet saai te zijn. We proberen het toegankelijker te maken door bijvoorbeeld lappen tekst te vermijden. In plaats daarvan gebruiken we onder andere animaties die dezelfde boodschap overbrengen, maar dan leuker.’’

Divers talententeam geeft online marketing advies

Privacy United B.V. had voor corona een landelijke klantenkring. Nu zijn zij internationaal actief. Hiervoor meldde Mohammad zich aan voor een traject via Digiwerkplaats Rijnmond. Na aanmelding bij Digiwerkplaats Rijnmond, ging een multidisciplinair talenteam aan de slag met een online marketing strategie. Eén van de uitdagingen was het creëren van een bedrijfsidentiteit om personeel aan te trekken. Mohammad is tevreden met het werk van het team, hun adviezen en output.  Hij vond het zeer waardevol dat het team bestond uit jong talent met elk hun expertise. Zo gaf het team het advies online meer zichtbaar te zijn en een identiteit op te bouwen. Een duidelijke identiteit is nodig om personeel te kunnen aantrekken.

Met dit traject hielp het talententeam Mohammad met het creëren van een online identiteit en zichtbaarheid. Het meest waardevolle inzicht voor Mohammad is dat hij na de aanpassingen nu zijn website ook kan gebruiken om personeel aan te trekken en klanten te genereren. Zo kan Privacy United B.V. nog verder groeien!

‘‘Mijn website was slechts een digitaal visitekaartje. De website die jullie hebben aangeraden is om klanten te genereren. Jullie gaven de handvatten en daar ga ik nu verder mee aan de slag.’’

Privacy United B.V. houdt van innoveren en is al bezig met de aanpassingen op hun website. Binnenkort staat de nieuwe website waarin de input van het talententeam is verwerkt online!

De website is te vinden via www.privacyunited.com

Ook aan de slag met een talententeam?

Wil jij ook een eigen talententeam dat jou verder helpt met het optimaliseren van je website? Meld je dan aan via ons aanbod. Het is kosteloos!

Bekijk dit ook

Lees hier alle inspirerende succesverhalen