Website scan

Optimaliseer jouw website met onze praktische tips.

Aanmelden

Jij hebt je eigen website waar je met trots jouw bedrijf in de spotlight zet. Jij bent online zichtbaar en dat is mooi! Maar is jouw website duidelijk voor de bezoeker?

Jouw uitdaging

Als ondernemer ervaar je mogelijk uitdagingen bij het optimaliseren van je tekst en visuele content om de bezoekers toegankelijker te bereiken en tot aankopen aan te moedigen. Wellicht maak je nog geen optimaal gebruik van cookies.

Onze oplossing

Ons team van jonge marketingcommunicatie- en ICT-talenten staat klaar om vrijblijvend een grondige analyse van jouw website uit te voeren. Ze kijken onder andere naar de menustructuur, de artikelen in tekst en beeld,  call to action, navigatie binnen de website, hoe je verkeer naar jouw website toe leidt en doen technische  en juridische checks. Meld je snel aan zodat we je kunnen voorzien van praktische tips en aanbevelingen om jouw websitebezoekers een verbeterde winkelervaring te bieden.

''Ik heb er veel aan gehad en ik denk dat het resultaat perfect te zien is op onze nieuwe website. Ik raad het zeker aan.’’ - Matthijs, eigenaar van Mattanna B.V

‘Website scan’ wordt mogelijk gemaakt door Albeda, Zadkine, Techniek College Rotterdam, Hogeschool  Rotterdam en Hogeschool Inholland.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers? Lees dan het verhaal van Matthijs (Mattanna B.V.) of ontdek praktijkverhalen van andere ondernemers!

Wij checken bijvoorbeeld:

  • Aantrekkelijke homepage
  • Content: beeld en tekst
  • Gebruiksvriendelijkheid & navigatie
  • Genereren van webverkeer
  • Gegevens via Google Analytics

start
In overleg
looptijd
6 weken
contactmomenten
1 dag
in samenwerking met
Albeda, Zadkine, Techniek College Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland
Meld je aan!

Heb je vragen?

Neem contact op met

digiwerkplaatsrijnmond