Online marketing strategie

Verbeter de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Aanmelden

Zichtbaar zijn voor de consument is voor jouw bedrijf belangrijk. En vooral online zichtbaar zijn! De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op.

Jouw uitdaging

Jouw klanten maken intensief gebruik van alles wat het wereldwijde web te bieden heeft. Ze lezen nieuws, gebruiken social media én shoppen steeds vaker online. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor jou!

Je hebt je eigen website al, maar hoe kom je online met jouw klant in gesprek, vergroot je jouw naamsbekendheid en zorg je voor meer aankopen? Het is tijd voor een online marketing strategie!

Onze oplossing

Ontdek de kracht van opkomend talent bij Digiwerkplaats Rijnmond, dat speciaal voor jou aan de slag gaat om je online zichtbaarheid te versterken. We trappen af met een grondige research. In samenwerking met jouw onderneming gaat ons gedreven team de online positionering bepalen. Het resultaat? Een adviesrapport boordevol praktische tips en een concreet implementatieplan. Meld je snel aan zodat we jouw bedrijf kunnen helpen!

“De frisse blik van studenten verschafte de benodigde duidelijkheid om onze ideeën te concretiseren.” - Rosanne Kuijvenhoven van Kokon Architectuur & Stedenbouw

‘Online marketing strategie’ wordt mogelijk gemaakt door Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Inholland.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers? Lees dan het verhaal van Rosanne (Kokon Architectuur & Stedenbouw) of ontdek praktijkverhalen van andere ondernemers!

Advies & implementatie

  • Online positionering
  • Online strategie
  • Sociale media kanalen
  • Slim adverteren

start
In overleg
looptijd
10 - 15 weken
contactmomenten
1 dag
in samenwerking met
Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland
Meld je aan!

Heb je vragen?

Neem contact op met

digiwerkplaatsrijnmond