Succesverhalen

Een fijne hackathon ervaring voor Rik Zwinkels van ProPakt!

praktijkverhaal
Bedrijven

Rik Zwinkels van ProPakt nam deel aan onze hackathon, waarbij zijn website en social media in één dag werden geanalyseerd. Hij ontving een leuke presentatie en een rapport met waardevolle adviezen om direct in de praktijk te brengen. De dag kon niet beter eindigen, want het talententeam van Rik was het winnende team met de beste pitch van de dag! 🏆🎉

Een fijne hackathon ervaring voor Rik Zwinkels van ProPakt!

ProPakt, het bedrijf van Rik Zwinkels, speelt een cruciale rol in het direct verbinden van freelancers en zzp'ers in de maritieme sector met bedrijven. Ze zorgen ervoor dat freelancers direct worden gekoppeld aan bedrijven, waarbij Propakt al de benodigde certificaten controleert.

Voor Rik was de hackathon een fijne ervaring:

‘’Meedoen aan deze hackathon was een leuke manier om iets terug te doen aan de maatschappij, maar waar je zeker ook iets voor terug krijgt als ondernemer. Je ontmoet ook andere leuke ondernemers op zo’n dag.’’

Rik ging onbevangen naar de hackathon, zonder specifieke verwachtingen. Naast zijn bijdrage aan de hackathon, waardeerde hij het ook als een kosteneffectieve manier om zijn website en social media te laten analyseren door studenten meteen open mindset. Op de dag zelf kreeg Rik een eigen talententeam bestaande uit drie studenten met verschillende expertisegebieden: marketing, business en IT. Het diverse team bood Rik de mogelijkheid om vragen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Hij was tevreden met de waardevolle feedback en bevestiging van de sterke punten van zijn website en social media.

Hij kreeg wat toffe tips tijdens de hackathon, vooral over zijn website's eerste indruk. Die had te veel tekst op de voorpagina, en Rik was het daarmee eens: "Dat is in de loop der jaren gegroeid en moet weer teruggebracht worden.’’ Een andere waardevolle suggestie ging over social media, waar het jonge talent adviseerde om meer brand recognition toe te passen, zodat het duidelijk is dat de berichten van ProPakt afkomstig zijn.

Rik heeft zijn adviesrapport geprint en staat klaar om het nog eens goed door te nemen en de handige tips en trucs toe te passen. Dus, wie volgt? Doe jij ook mee met jouw bedrijf?

 

Bekijk dit ook

Lees hier alle inspirerende succesverhalen