Succesverhalen

De Cave Hillegersberg ontvangt inspirerende inzichten van jonge talenten

Hoe gaat het met

Onlangs heeft Unico Wilkens, eigenaar van De Cave Hillegersberg een adviesrapport ontvangen van jong talent van Hogeschool Rotterdam. Een voor hem belangrijk inzicht is dat zijn zakelijke doelgroep nog niet online op zoek is naar een wijnleverancier. Met dit inzicht kan hij zijn marketing scherper inzetten.

De Cave Hillegersberg ontvangt inspirerende inzichten van jonge talenten

De wijnhandelaar wilde zijn zakelijke doelgroep online gaan werven. Hij legde het vraagstuk neer bij onze relatiemanager Kelly en Unico kon al snel voorgesteld worden aan het talententeam dat met zijn vraagstuk aan de slag ging. De studenten die de online marketing minor aan Hogeschool Rotterdam volgen, waren erg enthousiast over de opdracht van De Bergse Cave. “De studenten hebben om me gevochten in de collegezaal. Iedereen wil natuurlijk een wijnhandel als opdrachtgever, haha”, aldus de wijnexpert.

Indrukwekkend resultaat

Unico was zeer onder de indruk van de resultaten van dit energieke talententeam. “De jonge talenten gingen als ware professionals aan de slag en toonden kennis van zaken. Zij gaven uitstekende aanbevelingen, waar ik echt mee verder kan.” Het advies van de talenten voorkomt dat de wijnhandelaar onnodig veel energie en geld steekt in online marketing en helpt hem op weg om het anders aan te pakken. Unico is heel tevreden met de inzet van de talenten van Digiwerkplaats Rijnmond.

De samenwerking met de studenten van Digiwerkplaats Rijnmond leverde direct goede inzichten en praktische adviezen op om mijn online zichtbaarheid te verbeteren. Ik kan het iedereen aanraden!"

Aanrader voor andere ondernemers

Unico Wilkens vindt dat meer ondernemers zich bewust moeten worden van de meerwaarde die studenten leveren. “Digiwerkplaats Rijnmond helpt mij en andere ondernemers verder. Zelf heb ik onlangs nog een collega-ondernemer aangeraden om ook te participeren in de projecten van de digitale werkplaats. Om op die manier nieuwe klanten te werven of klantenbinding te waarborgen.”

Bekijk dit ook

Lees hier alle inspirerende succesverhalen