Social media & content creatie

Ontvang professioneel advies voor het creëren van content en het beheren van je sociale media.

Aanmelden

Dat je online vind- en zichtbaar moet zijn hoeven we jou niet uit te leggen. Wil jij advies en praktische tips om het hart van jouw klant te raken? Dan is ons 'Social media & content creatie' traject absoluut iets voor jou!

Jouw uitdaging

Jij weet dat sociale media je online bereik vergroten en wilt ermee aan de slag of bent zelfs al begonnen. Maar hebt nog geen modus gevonden hoe je dat nou écht goed doet én hoe je continuiteit brengt in jouw posts. Jij kunt best wat praktische tips gebruiken hoe je content maakt, plant en hoe je je sociale netwerk steeds verder verbreed. Wij helpen je!

Onze oplossing

Laat het jonge talent van Digiwerkplaats Rijnmond samen met jou de handen uit de mouwen steken om jouw online zichtbaarheid te vergroten! Ze onderzoeken welke kanalen je momenteel gebruikt en hoe je ze inzet, en stellen vervolgens een op maat gemaakt advies op voor jouw bedrijf. Verwacht praktische tips over het creëren van perfecte posts, slim gebruik van hashtags, een contentkalender om consistent te blijven, en zelfs strategieën om je medewerkers hierbij te betrekken. Laten we samen aan de slag gaan voor online succes! Volledig kosteloos.

“Je doet je eigen ding als ondernemer, maar het is goed als jong talent vanuit hun perspectief naar je website en social media kijkt. En je dus tips krijgt hoe je het kan verbeteren.” - Inger, eigenaar van Hunnie Kinderwinkel

‘Social media & content creatie’ wordt mogelijk  gemaakt door Albeda en Zadkine.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers? Lees dan het verhaal van Inger (Hunnie Kinderwinkel) of ontdek praktijkverhalen van andere ondernemers!

Wij geven advies over onder andere:

  • Profiel & content analyse
  • Contentkalender
  • Content variatie & verbetering
  • Stimuleren van interactie met volgers

start
september 2023
looptijd
4 - 6 weken
contactmomenten
2 tot 3
in samenwerking met
Albeda, Zadkine
Meld je aan!

Heb je vragen?

Neem contact op met

digiwerkplaatsrijnmond