Updates

Hier houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen Digiwerkplaats Rijnmond.

Volg ons op LinkedIn
In the spotlight

Ben jij ondernemend en graag op pad? Dan past deze vacature perfect bij jou!  
Als relatiemanager ben jij het gezicht van Digiwerkplaats Rijnmond en gaat actief op pad om mkb te informeren en activeren voor het dienen van digitaliseringsvraagstukken en zo te ondersteunen.

Nieuwsgierig naar deze functie? Bekijk de vacature op: https://lnkd.in/dxBw3EA7

Interesse? Projectleider Mariëlle de Jong - van Leeuwen vertelt je er graag meer over.

Klik hier
Drieluik: optimaal je klant bedienen

Gijsbert van der Meulen, Susan Visser en Ronald Kok zijn de nieuwe sprekers voor het aankomende drieluik: optimaal je klant bedienen.

Op 2 november trapt Ronald Kok af met hoe je omgaat met klantgegevens. De andere thema's die worden besproken gaan over Customer Relation Management (CRM) op 7 december met Susan Visser en op 11 januari trends in klantenbenadering met Gijsbert van der Meulen.  

Ben jij benieuwd geworden naar wat dit voor jou te bieden heeft? Twijfel niet langer en meld je direct aan via de onderstaande link:
https://lnkd.in/emTHme33

Alle MKB Digicafés zijn gratis te volgen.

Klik hier
Geslaagde editie MKB Digicafé

Een mooie bijdrage afgelopen dinsdag van Marc Pieterse cofounder van The Young Digitals. Deelnemers van afgelopen MKB Café waren laaiend enthousiast en gaan de slag met de sociale kanalen en de perfecte post. Ook op zoek naar tips en tricks voor jouw content creatie?
Na het zien, van deze video, ben jij ook ContentKing!


Klik hier
Bezoek bestuur

Sinds lange tijd konden we het bestuur van IT Campus Rotterdam weer live op locatie ontvangen. Daar maakten de bestuursleden onder andere kennis met #teamcampus. Onze collega's presenteerden een update van de projecten en behaalde resultaten en uitdagingen. Fijn dat we zo ook intern weer nieuwe verbindingen hebben gelegd!

Klik hier
MKB ondernemers weten de weg naar Digiwerkplaats Rijnmond te vinden

Afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan het inrichten van Digiwerkplaats Rijnmond.
Proposities zijn gelanceerd, netwerkorganisaties aangeschreven en Rotterdamse onderwijsinstellingen gaan weer starten.

Een mooi moment om aan de gang te gaan met 1 van de 25 MKB ondernemers, die zich al hebben aangemeld voor digitale ondersteuning!

Wil jij ook met de digitale ontwikkelingen aan de gang, dat kan, meld je aan en we gaan aan de slag. Gratis.

Klik hier
Digiwerkplaats Rijnmond live!

Heb je 'm al gezien? De nieuwe website van Digiwerkplaats Rijnmond is live!
Neem een kijkje en ontdek hoe wij jou als ondernemer kunnen helpen bij de digitalisering van jouw bedrijf.

Jong talent staat voor jou in de startblokken om je te helpen met online marketing en ICT-vraagstukken. Gratis.

Klik hier
Have you been pwned?

Kom erachter of jouw bedrijf onlangs betrokken is geraakt bij een datalek!

Volop in voorbereiding voor de uitzending van het MKB Digicafé. CEO en Founder van EYE Security Job Kuijpers vertelt in deze aflevering hoe jij jouw bedrijf kan beveiligen tegen hackers die op jouw geld uitzijn. Op dinsdag 5 oktober om 16:00 kan ook jij erbij zijn! Meld je hier aan.

Klik hier
Éénjarig bestaan MKB Digiwerkplaats

Afgelopen vrijdag was Mariëlle de Jong - van Leeuwen te gast bij het éénjarig jublieum van MKB Digiwerkplaats. Als partners aan elkaar verbonden voeren Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats gezamenlijk de organisatie uit voor het MKB Digicafé .

Tijdens deze bijeenkomst vertelden studenten, leraren en mkb’ers hoe de digiwerkplaats van invloed is geweest en hun kijk op het bedrijfsleven heeft veranderd.

Een inspirerend event en wat fijn het glas met elkaar te heffen Tessa Renkers en Bernard Groen.

Klik hier
Eerste opdracht Digiwerkplaats Rijnmond succesvol afgerond
Eerste opdracht Digiwerkplaats Rijnmond succesvol afgerond

Social media en strategie: ondernemer Monique kan er nu over meepraten!

Als eerste mkb’er voor Digiwerkplaats Rijnmond is zij samen met studenten van Zadkine aan de slag gegaan met de online strategie voor haar bedrijf MoniQuilt.

En met resultaat! Monique: "Het traject heeft ons aangezet tot nadenken over de positionering van ons bedrijf. Ook zijn we aan de slag gegaan met verbeteringspunten voor onze website."

Wil jij ook samen met jong talent werken aan digitale vraagstukken van jouw organisatie? Wij helpen je graag. Gratis.

Klik hier
MKB ondernemers, we komen eraan!

Op pad met een stapel flyers en een berg energie. Mariëlle de Jong - van Leeuwen, projectleider MKB, en Yaël Schrijnemakers, projectmedewerker, brachten een bezoek aan verschillende Rotterdamse winkelstraten en spraken met winkeliers over de gratis ondersteuning die zij kunnen krijgen van Digiwerkplaats Rijnmond bij het digitaliseren van hun bedrijf. Dit leverde een hoop leuke gesprekken op!

Klik hier

Volg ons op LinkedIn

We inspireren ons netwerk ook graag buiten de deur en daarom posten we regelmatige leuke content op onze Linkedin pagina. Handig, want als je ons volgt ontvang je ons nieuws in je timeline en ben je er altijd optijd bij als we nieuw aanbod publiceren, een nieuw MKB Digicafé aankondigen of voorbeelden delen van ondernemers die je voor zijn gegaan.

Volg ons op Linkedin