Updates

Hier houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen Digiwerkplaats Rijnmond.

Volg ons op LinkedIn
In the spotlight

Sinds woensdag is het heerlijk druk op @IT Campus Rotterdam. Tijdens de driedaagse hackathon van de opleiding Marketing en Communicatie van Albeda mbo gaan 60 studenten aan de slag om ondernemers te ondersteunen in social media. Het jonge talent onderzoekt de vraag van de ondernemer, brainstormt over mogelijke oplossingen en werkt adviesrapporten op maat uit. Vandaag zullen de studenten de inzichten presenteren aan ‘hun’ ondernemers, zodat zij met hun praktische tips, direct aan de slag kunnen. De ondernemers, studenten en docenten zijn razend enthousiast, en wij natuurlijk ook!

Klik hier
VACATURE: Zet jouw netwerkskills in om het mkb te ondersteunen!

Ben jij ondernemend en graag op pad? Dan past deze vacature perfect bij jou!  
Als relatiemanager ben jij het gezicht van Digiwerkplaats Rijnmond en gaat actief op pad om mkb te informeren en activeren voor het dienen van digitaliseringsvraagstukken en zo te ondersteunen.

Nieuwsgierig naar deze functie? Bekijk de vacature op: https://lnkd.in/dxBw3EA7

Interesse? Projectleider Hilda Blom vertelt je er graag meer over.

Klik hier
Versterk je online presence

Wil jij jouw onlinepositie verbeteren? Bij Digiwerkplaats Rijnmond gaat jong talent voor jou aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Studenten van onder meer Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences, Hogeschool Rotterdam, Albeda mbo en Zadkine worden staan voor je klaar.
Vanaf 17 januari kan jij al de stap maken naar digitalisering.

Er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via:
https://lnkd.in/dJtmmXHR

#digiwerkplaatsrijnmond#mkb#rijnmond#jongtalent

Klik hier
KVK Live Adviesdagen

Ondernemen is stappen maken. En zeker online is veel winst te halen. Want hoe is je bedrijf online beter vindbaar?
Hoe boost je een nieuwe webshop? En hoe neem je de volgende stap met hybride werken?

Ontdek het online tijdens de KVK Live Adviesdagen op 23 november.
Mariëlle de Jong - van Leeuwen zal namens de Digiwerkplaatsen Nederland aanschuiven om al jouw vragen beantwoorden!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Jong talent vanuit  Digiwerkplaats Rijnmond voert online website scans uit.
Alle scans zijn geheel gratis, meld je aan! https://www.digiwerkplaatsrijnmond.nl/aanbod#aanmelden

Klik hier
Mkb'er Past-elle enthousiast met project Digiwerkplaats Rijnmond

Onlangs hebben Marieke de Haan en Merel Sluis, trotse eigenaressen van Past-elle Lingerie in Vlaardingen, de weg gevonden naar Digiwerkplaats Rijnmond. Projectleider Mariëlle de Jong ging met hen in gesprek om te kijken waar de wensen op het gebied van digitalisering binnen het bedrijf lag. In Vlaardingen is Past-elle Lingerie al 17 jaar aanwezig in het centrum, maar nu wensen zij ook een grotere naamsbekendheid en betere vindbaarheid op Google. Digiwerkplaats Rijnmond heeft hen gekoppeld aan enthousiast jong talent van Hogeschool Rotterdam. Zij zijn op dit moment hard aan de slag voor de lingeriezaak. Binnenkort wordt het persoonlijk advies met praktische tips aan Marieke en Merel opgeleverd!  

Wil jij dit ook? Meld je hier aan via digiwerkplaatsrijnmond.nl. Gratis.

Klik hier
Drieluik: optimaal je klant bedienen

Gijsbert van der Meulen, Susan Visser en Ronald Kok zijn de nieuwe sprekers voor het aankomende drieluik: optimaal je klant bedienen.

Op 2 november trapt Ronald Kok af met hoe je omgaat met klantgegevens. De andere thema's die worden besproken gaan over Customer Relation Management (CRM) op 7 december met Susan Visser en op 11 januari trends in klantenbenadering met Gijsbert van der Meulen.  

Ben jij benieuwd geworden naar wat dit voor jou te bieden heeft? Twijfel niet langer en meld je direct aan via de onderstaande link:
https://lnkd.in/emTHme33

Alle MKB Digicafés zijn gratis te volgen.

Klik hier
Geslaagde editie MKB Digicafé

Een mooie bijdrage afgelopen dinsdag van Marc Pieterse cofounder van The Young Digitals. Deelnemers van afgelopen MKB Café waren laaiend enthousiast en gaan de slag met de sociale kanalen en de perfecte post. Ook op zoek naar tips en tricks voor jouw content creatie?
Na het zien, van deze video, ben jij ook ContentKing!


Klik hier

Volg ons op LinkedIn

We inspireren ons netwerk ook graag buiten de deur en daarom posten we regelmatige leuke content op onze Linkedin pagina. Handig, want als je ons volgt ontvang je ons nieuws in je timeline en ben je er altijd optijd bij als we nieuw aanbod publiceren, een nieuw MKB Digicafé aankondigen of voorbeelden delen van ondernemers die je voor zijn gegaan.

Volg ons op Linkedin