MKB Digicafé
24 augustus 2021 | 19.30-20.30 uur | Gratis via Teams

Online & Social Marketing: Strategie

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? In augustus en september nemen we je mee in de wereld van Online & Social Marketing, speciaal gericht op retailers en horeca. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met strategie, sociale kanalen én posts schrijven, plannen en netwerk. Tijdens het MKB Digicafé op 24 augustus trappen we af met een kennissessie verzorgt door Jochem van Loon van het Haagse online marketingbureau SocialLane. Jochem introduceert je in de brede wereld van Online & Social marketing strategie. Waarom is het slim om in te zetten op Google? Wat is het effect van een digitale nieuwsbrief? Wat is het belang van online adverteren? Waarom is het belangrijk om sociale media in te zetten? Je mag van Jochem praktische tips verwachten die direct voor jou uitvoerbaar zijn. Lees hier meer over het MKB Digicafé Online & Social Marketing: Sociale kanalen op 7 september met Rauw CC.


Lees hier meer over het MKB Digicafé Online & Social Marketing: Posts, planning & netwerk op 21 september met The Young Digitals.

Aanmelden

Gastspreker

Jochem van Loon van SocialLane

Jochem van Loon heeft het als ondernemer altijd belangrijk gevonden om goed vindbaar te zijn op Google en Social Media. Dat heeft er direct toe geleid dat hij het bureau SocialLane heeft opgericht. Een Haags bureau waar ze Online Marketing combineren met Webdesign. "Beide werelden kunnen niet zonder elkaar en zijn nodig om online succesvol te zijn. Als je hier aandacht aan besteed dan zal je succes groeien. Ik inspireer graag mensen over dit onderwerp" aldus aldus Jochem van Loon.

Meteen aan de slag met jong talent

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Vanuit deze digitale werkplaatsen staan studenten van diverse opleidingen voor je klaar om te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Maak kennis, ga in gesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

No items found.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.