MKB Digicafé
7 september 2021

Online & Social Marketing: Sociale kanalen

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? In augustus en september nemen we je mee in de wereld van Online & Social Marketing, speciaal gericht op retailers en horeca. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met strategie, sociale kanalen én posts schrijven, plannen en netwerk.

Nadat we op 24 augustus strategie hebben behandeld, verzorgt RauwCC het tweede MKB Digicafé in dit drieluik: over sociale kanalen. Dennis de Winter is social media-expert, -trendwatcher en -trainer. Hij weet precies welke sociale kanalen er zijn, kent hun voor- en nadelen en weet waar voor jouw bedrijf de kansen liggen. Dennis deelt zijn kennis en geeft de retail en horeca ondernemers praktische tips bij het kiezen, inrichten en creëren van hun sociale netwerk. Lees hier meer over het MKB Digicafé Online & Social Marketing: Posts, planning & netwerk op 21 september met The Young Digitals.

Aanmelden

Gastspreker

Dennis de Winter, RauwCC

Dennis de Winter is altijd up-to-date met wat er nieuw is op het gebied van social media. Al drie jaar bundelt hij de trends en ervaringen die hij heeft in de videoserie Kennis met Dennis. Tijdens zijn werk is Dennis voor een heel diverse scala aan bedrijven en organisaties verantwoordelijk voor content- en communitymanagement op social media. Daarin verwerkt hij de actualiteit op een praktische manier. Het liefst is hij actief voor de jongere doelgroep en onderzoekt hij hoe hij deze het beste kan bereiken.

Meteen aan de slag met jong talent

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Vanuit deze digitale werkplaatsen staan studenten van diverse opleidingen voor je klaar om te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Maak kennis, ga in gesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

No items found.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.