MKB Digicafé
21 september 2021

Online & Social Marketing: Posts, planning en netwerk

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? In augustus en september nemen we je mee in de wereld van Online & Social Marketing, speciaal gericht op retailers en horeca. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om succesvol aan de slag te gaan met strategie, sociale kanalen én posts schrijven, plannen en netwerk.

Nadat we op 24 augustus strategie en op 7 september de sociale kanalen hebben behandeld, is Marc Pieterse van The Young Digitals onze gastspreker. The Young Digitals is een sociale onderneming die jongeren opleidt naar een baan als digital marketeer. Marc geeft je praktische tips over de perfecte post: waar moet je op letten bij tekst en beeld? Hoe houd je het vol en hoe bouw je een netwerk van volgers op?

Aanmelden

Gastspreker

Marc Pieterse, The Young Digitals

Marc Pieterse is mede-oprichter van The Young Digitals: een sociale onderneming waar jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt klaargestoomd worden voor een baan als online marketeer. Vanuit zijn eigen ervaring als online ondernemer heeft Marc het trainingsprogramma voor jongeren ingericht. The Young Digitals biedt bedrijven de unieke kans om hun online marketing te verbeteren en tegelijk jongeren een kans te geven op een nieuwe toekomst..

Meteen aan de slag met jong talent

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Vanuit deze digitale werkplaatsen staan studenten van diverse opleidingen voor je klaar om te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Maak kennis, ga in gesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

No items found.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.