MKB Digicafé

MKB Digicafé: Trends in klantbenadering

De online wereld biedt veel mogelijkheden voor klantcontact. Welke digitale trends komen eraan en hoe maak ij hier optimaal gebruik van? Schaap met de vijf poten Gijsbert van der Meulen geeft de aftrap in 2022 en zorgt ervoor dat jij weer helemaal op de hoogte bent!

Aanmelden

Gastspreker

Gijsbert van der Meulen

Na jarenlang in uiteenlopende functies en branches gewerkt te hebben besloot ik mijn ervaring in te zetten om zelf te gaan ondernemen. Ondertussen ben ik, zoals ze dat in het Engels zeggen ‘serial entrepeneur’ en eigenaar van een aantal bedrijven, met nog heel veel mooie plannen voor de toekomst. Ik werk vanuit de ervaring dat veel organisaties onnodig vastlopen op hun weg naar succes. Door goed te anticiperen en tijdig passende acties uit te zetten kan groei en resultaat geoptimaliseerd worden. Ik help organisaties op creatieve, transparante, resultaatgerichte en enthousiaste wijze ambitieuze doelstellingen met succes te behalen. Bij voorkeur op een zodanige wijze dat succes het logische gevolg is van bewuste, reproduceerbare en beïnvloedbare handelingen. Naast het feit dat ik eigenaar van mijn eigen bedrijven ben, help ik nog steeds organisaties op interim basis en stel ik een deel van mijn tijd, kennis en ervaring vrijelijk ter beschikking aan goede doelen.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.