Weerbaar tegen hackers

Verbeter eenvoudig én snel de online en offline veiligheid van jouw bedrijf.

Aanmelden

Steeds vaker worden kleine ondernemers gehackt, met grote gevolgen. Laat cybercriminelen geen vat op jouw bedrijf krijgen! Wij vinden jouw kwetsbaarheden, lossen deze - waar mogelijk - direct op én geven praktische tips en aanbevelingen voor veiliger ondernemen. Kosteloos.

Jouw uitdaging

Als ondernemer sta je via e-mail, whatsapp, website ofsociale media in contact met klanten, leveranciers en medewerkers. Met al deze online en offline verbindingen sta je ongemerkt bloot aan risico’s. Weet jij of de instellingen van je modem, netwerken en wachtwoorden optimaal zijn? Hoe voorkom je dat je op phishing links klikt? Zorg dat je op de hoogte bent hoe hackers zichzelf toegang kunnen geven tot jouw bedrijfsvoering!

Onze oplossing

Jong talent van Digiwerkplaats Rijnmond zoekt de kwetsbaarheden in jouw bedrijf. Er wordt onder andere gecheckt op online- en offline risico's binnen het bedrijf en de kennis in jouw bedrijf. In ons advies op maat beperken we jouw kwetsbaarheden, krijg je praktische tips en een helder stappenplan. Zo versterk je de digitale positie van jouw bedrijf!

'' Ik denk dat ik het voor elkaar heb, tegelijkertijd zien we tegenwoordig ook jonge lui die de halve wereld weten plat te leggen door digitaal ergens in te komen. En wie zegt nou dat ik het op dat vlak écht voor elkaar heb? ’’- Richard Middendorp van de directie bij VARI

‘Weerbaar tegen hackers’ wordt mogelijk gemaakt door  Hogeschool InHolland en Techniek College Rotterdam.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers? Lees dan het verhaal van Richard (VARI) of ontdek praktijkverhalen van andere ondernemers!

Wij checken onder andere:

  • Online en offline risico's
  • Kennis in jouw bedrijf
start
In overleg
looptijd
8 weken
contactmomenten
1 dag
in samenwerking met
Hogeschool Inholland, Techniek College Rotterdam
Meld je aan!

Heb je vragen?

Neem contact op met

digiwerkplaatsrijnmond

Bekijk dit ook

Lees hier alle inspirerende succesverhalen