Security scan

Verbeter eenvoudig en snel de online veiligheid van jouw bedrijf.

Aanmelden

Wil jij ook veilig ondernemen? Met onze security scan checken we jouw online veiligheid én geven we praktische tips en aanbevelingen. Kosteloos.

Jouw uitdaging

Als ondernemer heb je veel digitaal contact. Via e-mail, whatsapp, website of sociale media sta je in contact met klanten, leveranciers en medewerkers. Weet jij eigen- lijk hoe veilig jouw bedrijf is online? Is je software up-to-date? Hoe zit het met je online informatiebeveiliging? Hoe ga je om met wachtwoorden en beveiligde toegangen op je zakelijke laptop? En hoe is je website technisch gebouwd? Dagelijks heb je direct of indirect te maken met cyber- dreigingen. Voorkom vandaag nog dat jouw bedrijf  risico loopt en meld je dan zo snel mogelijk aan zodat we je kunnen helpen met de Security scan!

Onze oplossing

Jong talent van Digiwerkplaats Rijnmond gaat voor en met jou aan de slag om inzicht te krijgen in de online veiligheid van jouw bedrijf. Ze identificeren risico’s, bekijken de status van online back-ups en up-to- date software en of je een veilige online werkomge-ving hebt. Ze maken voor jou een advies op maat met praktische tips en een helder stappenplan. Met ons talent versterk je de digitale positie van jouw bedrijf!

‘Security Scan’ wordt mogelijk gemaakt door Techniek College Rotterdam.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Diana de Winter of Stefan Klink via contact@digiwerkplaatsrijnmond.nl

Wij geven advies over o.a.

  • technische kanten van je website
  • online informatiebeveiliging
start
In overleg
looptijd
in overleg
contactmomenten
1 dag
in samenwerking met
Techniek College Rotterdam
Meld je aan!

Heb je vragen?

Neem contact op met

digiwerkplaatsrijnmond

Bekijk dit ook

Lees hier alle inspirerende succesverhalen

No items found.