MKB Digicafé

MKB Digicafé: Cyberweerbaar vs. Cybercriminaliteit

Wat als gijzelsoftware jouw bedrijf abrupt stillegt

Je komt maandagochtend vroeg op kantoor en merkt dat je niet meer kunt inloggen. Sterker nog, je collega’s kunnen dat ook niet meer. Een cybercrimineel heeft jouw bedrijfssysteem gegijzeld. Pas na betaling van losgeld wordt de blokkade ongedaan gemaakt. Het gevolg: je bedrijf ligt dagenlang stil en je stuurt iedereen naar huis totdat het opgelost is. Wat is de impact hiervan op jouw bedrijf? 

MKB Digicafé organiseert op dinsdag 5 oktober van 16.00 uur tot 17.00 in samenwerking met EYE Security en HSD het online MKB Digicafé ‘Cyberweerbaar vs. Cybercriminaliteit’.

Job Kuijpers vertelt hoe je jouw bedrijf weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit bijv. hackers. Job heeft 15 jaar bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (AIVD) gewerkt en zet zich tegenwoordig als eigenaar van EYE Security in voor een veiliger mkb. 

In de tijd waarin het mkb steeds vaker slachtoffer wordt van gijzelsoftware, weten weinig ondernemers hoe ze zichzelf beter kunnen beveiligen. Job Kuijpers neemt je mee in zijn verhaal. Niet met dure, complexe oplossingen, maar met hands-on tips aan de hand van waargebeurde verhalen van ondernemers. Samen met jou bespreken we de trends die we zien in het digitale landschap om digitaal voorbereid de toekomst van ondernemen in te gaan.

Programma

  • Introductiefilm ‘wat als jouw bedrijf slachtoffer wordt van gijzelsoftware’  
  • In gesprek met Job Kuijpers
  • Wat kan de Digiwerkplaats voor jou betekenen?

Wacht niet langer met het digitaal weerbaar maken van jouw bedrijf.

AANMELDEN

Aanmelden

Gastspreker

Job Kuijpers - Eye

Job is CEO van EYE, een cybersecurity bedrijf dat effectieve maatregelen combineert met een cyberverzekering. Job heeft 14 jaar gewerkt bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) als Directeur van het Nationaal Bureau voor Verbindingsveiligheid (NBV). Job heeft een MBA van Nyenrode Business Universiteit en woont in Amsterdam met zijn vrouw en twee kinderen.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.