MKB Digicafé

MKB Digicafé: AVG: Hoe ga je netjes om met je klant gegevens?

Waar moet je rekening mee houden met het verzamelen, bewaren en gebruiken van gegevens van jouw cliënten of klanten? Roland Kok van Scamander Solutions B.V. neemt je mee en geeft handige tips in het omgaan met deze gegevens.

Aanmelden

Gastspreker

Ronald Kok

Ronald Kok (61) is mede-oprichter van Scamander Solutions BV - The Data Liberation Company(tm) (1998). Samen met zijn 30+ collega’s zet Ronald zich in voor het laten stromen van data naar waarde. Dat heeft hem de titel ‘Dataverloskundige’ opgeleverd. De diensten van Scamander bestaan naast techniek en beheer van dataplatformen ook uit de organisatorische inrichting van diensten op een dataplatform. Het resultaat is een robuust en toekomstbestendig Data & Analyse Competence Center. De waarde levert Scamander vooral in de publieke & zorgsector met als maatstaf het welzijn van het individu. Scamander onderscheidt zich met een unieke aanpak die gebaseerd is op hergebruik van bestaande oplossingen en kennis gebaseerd op industrie standaarden en technologie.

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers in de regio's Rijnmond en Haaglanden organiseren. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.

Initiatiefnemers

Ook aansluiten?

Het MKB Digicafé wordt ook mede mogelijk gemaakt door: Gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank, MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus.